Nova Dacia Duster

Novi Duster će biti mnogo bezbedniji sa boljom opremom, i štedljivijim motorima. Cena ne bi trebalo da se drastično menja. Duster je u Srbiji već popularan, tako da treba očekivati da novi model postigne još veći uspeh. Dizajnerske promene su značajne, ali ne i radikalne.

 

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Prva generacija modela Duster na tržištu je od 2010. i značajno je doprinela rastu prodaje automobila brenda Dacia u poslednjih nekoliko godina. U penziju odlazi kao bestseler rumunskog proizvođača, sa preko milion izrađenih primeraka.

Druga generacija, koja će svetsku premijeru imati na auto-salonu u Frankurtu, sada je pred nama, a prvi utisci na osnovu dostupnih fotografija spoljašnjosti su da su vizuelno uspešne karakteristike prethodnika sačuvane i još više naglašene, dok su neki manje uspešni detalji, poput stop svetala, promenjeni.

Razlike između dva Dustera najbolje se mogu sagledati ako pogledate sledeći video:

AKO ŽELITE DA SAZNATE VIŠE INFORMACIJA O OVOM MODELU, POŠALJITE PITANJE I DOBIĆETE ODGOVOR. UKOLIKO KUPUJETE POLOVAN AUTOMOBIL NA PRAVOM STE MESTU, JER ĆU JA UMESTO VAS PRONAĆO PROVERENI AUTO SA PROVERENOM KILOMETRAŽOM.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića