Nikola Cvijanović: Šta kupiti Wagon R ili Opel Agilu?

Pitanje: Pravo da vam kažem zatečen sam sa gornja dva pitanja (Forester ili Avensis, odnosno Honda Jazz ili Nissan Note). Odgovorite ako nalazite za shodno koji model preporučujete Suzuki Wagon 1.0 ili 1.3 ili Opel Agila 1.0 ili 1.2. Volim ”kei car” koncept automobila,prvi auto mi je bio fićin kombi,uvek sam okretao glavu prema ključaru dok prolazim Požeškom,maštao o Toyota lite ace sa tamnim staklima i alu felnama. Sada imam dvoje dece i voleo bi u to da uklopim ideal auta,a ovih modela,vidim ima u pristojnom broju pa bi se nešto dalo probrati….Četiri modela su u pitanju,pa me interesuje koji je najkvalitetniji i koji se u suštini najbolje pokazao.Srce mi vuče ka Suzuki ekipi,ali moguće se da sam u zabludi. Hvala.

Ime i prezime: Nikola Cvijanović
Kada planirate kupovinu?: Do Septembra
Kakav auto kupujete?: polovan
Koliko novca želite da potrošite?: Do 3500E
Šta trenutno vozite?: Daewoo Lanos1.4 tng
Između kojih se automobila dvoumite?: Suzuki Wagon Opel Agila
Gde ste čuli za ovaj sajt?: Čuo sam za vas, pisali ste ranije za www.B92.net, ukucao sam ime i eto vas.
Koliko kilometara godišnje prelazite? : 12000-15000
Da li biste platili da vam pronađem auto?: DA
Da li biste platili za odgovor?: DA

WagonROdgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Cvijanoviću, uz dužno poštovanje, ne mogu da vam pošaljem odgovor jer nemam vaš mejl, zbunili ste pa ste umesto mejla napisali Lazarevac. Jedino da po Lazarevcu polepim odgovor na vaše pitanje. Takođe, ako ste mi uplatili novac, ne mogu znati da ste to učinili ukoliko mi ne pošaljete sken, ili fotku uplate.

Veliko vam hvala na poverenju, mogu jako puno da vam pomognem znam sve odgovore na vaša pitanja, a napisaću vam i mnogo detaljnji odgovor, ako dopunite vaše pitanje. Ja nalazim da bi bilo više nego pristojno da odgovorim na svako pitanje, za koje dobijem uplatu. Volontirao sam preko 11 godina, sad imam svoj sajt, i živim od njega. 

Vi birate, opcija, koja je jeftnija 499 din imate ODGOVOR na ovo pitanje koje ste poslali, za 999 dinara dobijate TEMELJNU ANALIZU 2 automobila (poslaću vam u atach. primer nekog odgovora da vidite kako to izgleda čim mi pošaljete vaš cenjeni mejl, za koji mi treba  4h da napišem) plus imate mogucnost da mi pošaljete još 2 pitanja, linkove automobila koje ste našli u oglasima, da ih proverim gratis i sve što vam bude trebalo.

Za 1.499 din, dobijate TEMELJNU ANALIZU svih modela, verzija iz PITANJA (nemojte samo da ih bude deset), i mogućnost da mi do kraja meseca postavite do 5 dodatnih kraćih pitanja, GRATIS. Ako idemo na skuplje varijante, onda morate pitanje da mi dopunite: Koliko brzo vozite, kako vozite, da li ste zadovoljni performansama vašeg motora?

Da li će automobil voziti vaša žena, ćerka, sin, “švalerka”? Šalim se naravno, za ovo poslednje. Šta vam je najviše smetalo na vašem automobilu?

Posle pričamo o eventualnom nalaženju vozila, to će ići JAKO, jako teško
jer su ljudi nerealni, ja im nadjem automobil sa realnom, pravom kilometražom, oni kažu mnogo je 190,000 km, a ja ih “sprečio” da kupe auto sa 400,000 km (“pošteni” prodavac tvrdi da ima 140,000 km).

Javite šta ste odabrali, i kad i da li uplaćujete novac, čim mi pošaljete sken, fotku uplatnice ja počinjem da pišem, ako sam u tom trenutnku za kompjuterom, Za uplate, skenove uplate poslate mejlom do 12h radnim danom, odgovaram sutra do 23h. Ako uplatite nakon 12h, odgovor dobijate za 48h. Ukoliko budem u mogućnosti da odgovor pošaljem ranije, to ću i učiniti, meni treba od 4 do 5h za pisanje odgovora. Jer svaki podatak koji napišem moram da proverim.

Ako sam na testiranju automobila, onda odgovor dobijate za 48h od kada uplata legne na račun.

RAČUN: 285 – 0331662360001 – 85

Ustanička 128

Sberbank

Za uplate iz inostranstva (Austrija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija) kontaktirajte poslovnicu Western Uniona u vašem gradu, naplaćuju manje provizije od banaka (to doduše nije teško). Navedite mi samo koliko su vas odrali za proviziju, ja ću vam za taj iznos napisati dodatne odgovore, poređenja, ili šta vama bude potrebno.

*Sberbank je ruska banka, ali odlično sarađuje sa Western Unionom, i u nju imam poverenje.

Imam jako mnogo da vam pišem, i da vas jako mnogo savetujem, nije to tako jednostavno kako možda mislite. Meni je drago što mogu da vam pomognem, to me ispunjava, ali posle 11 godina nisam više u stanju da pišem, odgovaram besplatno, a cene su zaista simbolične. Ako nemate novca, a imate para za automobil, pošaljite mi pitanje u rubriku Ovaj ili onaj, odgovoriću vam ukratko, besplatno, ukoliko naravno stignem, u narednih mesec dana. A možete kupiti, odabrati automobil i bez odgovora. 

Vaš privatni savetnik i glavni urednik Aleksandar Todorović, www.OOYYO.rs

Nemojte bacati novac: Pitajte Aleksandra Todorovića

Ako vas zanima odgovor na neko pitanje samo kliknite na naslov pitanja, odnosno link. Čekam na vaša nova pitanja.  Foto: Aleksandar Todorović

Gospodine Todoroviću da li da kupim i30 ili Astru?

Koji polovnjak za za 12.000 eura?

Ovaj ili onaj: Peugeot 407 ili Mazda 3?

Renault Laguna III 2.0 dci 130ks dobra kupovina?

Da li je Toyota Corolla Verso baš toliko dobra?

Šta da kupim: Ignis ili Logan?

DSCN8582Posetite rubriku Pitajte Aleksandra Todorovića (KLIKNI OVDE), i saznajte kako treba upoređivati, birati automobile. Pronađite odgovore na svoje dileme, i postavite vaše cenjeno pitanje.

Kad šaljete linkove automobila, molim vas ako je ikako moguće da date prednost portalu Mojauto.rs (klikni ovde), jer sa njima imamo normalan vid saradnje kao i sa preko 200 sajtova širom sveta na kojima se oglašavaju automobili, uključujući i čuveni Mobile.de. Ne možemo samo da uspostavimo normalnu saradnju sa sajtom polovniautomobili.com. To je jedini sajt na svetu sa oglašenim automobilima, koji nam ne dozvoljava da njihove oglase prebacimo u našu bazu oglasa. Ja ću vam odgovarati i na linkove koje pošaljete sa njihovog sajta, ali ja ne mogu da koristim njihove fotografije. Oglasi sa sajta Mojauto.rs se već nalaze u bazi Ooyyo.rs, i čitave Ooyyo mreže. Zato vas molim dajte prednost sajtu www.Mojauto.rs. Hvala na razumevanju.

Srećnu vam pretragu oglasa želim, i naravno želim vam srećnu kupovinu, Vaš Aleksandar Todorović, glavni i odgovorni urednik Ooyyo.rs

PLAĆANJEM ODGOVORA DOBIJATE REŠENJA SVIH VAŠIH DILEMA, A PORED TOGA FINANSIRATE MOJU IDEJU DA ČITAOCI U SRBIJI MOGU DA DOBIJU PRAVU INFORMACIJU, I REALNE MANE SVIH TESTIRANIH AUTOMOBILA.

Ako ste već pronašli automobil koji želite da kupite, i ne znate da li ste doneli dobru odluku, za vas postoji rubrika HITNA KUPOVINA-BRZI ODGOVORI (KLIKNI OVDE). Što preciznije napišete pitanje, to će i odgovor biti direktniji, korisniji i za vas, i za sve ostale koji imaju slične nedoumice oko izbora vozila. Pošaljite pitanje pre kupovine, izbora automobila, a ne nakon što ste odabrali katastrofalno loš model, jer ja to ne želim da vam saopštim. Za one koji nemaju 499 dinara, postoji besplatna rubrika Ovaj ili Onaj (klikni ovde).

DSCN8522Odgovor na vaše pitanje dobijate samo vi. Na internetu, dakle onlajn, dostupno je samo manji deo vašeg odgovora. Ako ne želite da na sajtu stoji vaše ime, navedite koje ime želite da stavim. Deo odgovora ipak stavljam na internet, da bi rubrika nastavila da živi posle 11 godina.

Limit mi je 3.500 € – da li kupiti Fusion, Punto ili Yaris?

Dragan Čizmarević: Zanimljiva pitanja iz Subotice

Nikola Živanović: Šta kupiti za oko 6.000 €?

Ivan Lekić: hvala vam na dobrom savetu

Provera automobila i procena kilometraže

Mazda 3, Bravo, ili Grande Punto?

Kupujem Nissan Note 1.4: da li grešim?

Pitanje iz Podgorice: Mazda 6 ili Opel Insignia?

OOYYO.RS: Kakav je auto Kia Cerato 1.6 sedan?

Kontaktirajte kupce automobila koji su od mene dobili savet na Facebook stranici OOYYO SRBIJA, i saznajte iz prve ruke koliko sam im pomogao.

Mnogo zanimljivih pitanja i puno zanimljivih odgovora

Porodica Pavlović: Da li je Astra H sedan dobra kupovina?

NA VREME KUPITE AKUMULATOR: AKUMULATOR SHOP

Da li je Renault Scenic mnogo bolji od Corse?

Kupujem Ford Fiestu dizel da li je benzinac bolji izbor?

Dragan Bogdanović: Sumnjiv mi je prodavac ovog Focusa

Ostavite komentar