Na prodaju Citroen C3 Picasso 1.6 HDI!

PRODAT JE! Čekali ste dobar a praktičan auto po umerenoj ceni? Upravo gledate u vaš novi auto! Cena je 5500 evra za auto sa odrađenim malim i velikim servisom pre mesec dana! Registrovan do kraja ove godine! Citroan C3 Picasso 1.6 HDI sa 109 KS i najbogatijim paketom opreme Exclusive.

 

Na prodaju! Treći auto u kući! Višak je! Registrovan je do decembra 2024.godine. VELIKI I MALI SERVIS odrađeni pre mesec dana! Svi računi u kolima!!! Kompletna oprema! 2010.godište. Cena 5500 evra. 109 ks, 1.6 hdi, 5 BRZINA!
MOŽETE da nastavite da održavate auto kod mog mehaničara!
za više slika šaljite pitanje na www.najboljiauto.com/pitajte/ ili ovde u Inbox
Prednost imaju moji verni čitaoci, i klijenti, kao i porodice sa bebom, i malom decom! Vaš Aca
Na kolima radi svako dugme. Startujete motor, i na kraj Evrope! Malo troši!!!!! Ima 5 brzina ali lepo drži 140 km h. PRENOS OBAVEZAN! Mnogo se lako parkira! Volan je lagan, baš lagan 🙂
Može da vozi i početnik / početnica! Jer ima tačno 109 KS koliko je maksimalno dozvoljeno! Ali ima i 260 Nm Maksimalni obrtni moment. Benzinci te snage nemaju ni 150 Nm!!!! Na otvorenom troši 5 litara. U Beogradu 6,7 litara.

 

 

NAJPREGLEDNIJI MINIVEN KOJI POSTOJI! MNOGO MESTA!!!! Nema ni jednu flekicu! Enterijer je baš očuvan! Motor perfektno stanje. 177 000 km. Tek razrađen 🙂 Ako imate klince UŽIVAĆE!

 

 

Centralno zakljucavanje sa funkcijom uvlacenja retrovizora i sa osvetljenjem na retrovizorima i u enterijeru pod putnika. Uzduzni nosaci krova. Vozilo serijski ima ima mrezice za zatamnjivanje zadnjih stakala . Kad se obore zadnje sedišta POD JE POTPUNO RAVAN! 🤓

 

Do stotke stiže za 11 sekundi! Nije kilav kao HDI od 90 ks, razlika je OGROMNA! Ovi sa 19 ks koštaju 1000 evra manje, ali pokajaćate se ako uzmete slabiju verziju! Kilava je čak i za grad! Benzinac u Picassu je onaj loš koji je BMW razvijao za Peugeot/Citroen VTI đubre neviđeno! Njega možete da kupite za 3500 e, ali NIKO NE MOŽE da vam odradi VALJANO GENERALNU NA NJEMU! GEPEK JE VELIKI! Ne znam što ljudi misle da je mali…… i kad se obori zadnji naslon POD JE RAVAN! Znam da je mnogima to bitno!

 

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

Поиск авто в Сербии

NAJBOLJIAUTO.COM: Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Prodajem vaš automobil!

Dizelaš je mnogo bolja kupovina od benzinca

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Dušan Sremčević: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Deca su ono najdivnije!

Nalazim automobile po vašoj želji

Iskustva: FIAT Croma

Da li da kupim C – Max ili Senic?

Najbolji auto je onaj koji kupac želi!