Koji kupiti: Avensis, Mondeo, Corollu…?

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću,odmah da Vam kažem da mi je drago što sam pre otprilike 6 meseci,po prvi put posetio Vaš sajt koji po svim merilima spada u sam vrh primera dobrih i korisnih sajtova.Nadam se da će te mi i pored svih Vaših obaveza izaći u susret i pomoći pri kupovini odgovarajućeg auta.Nakon ovih šest meseci detaljnog praćenja Vašeg sajta moja odluka o kupovini se svela na četiri modela.

Potreban mi je auto za četvoročlanu porodicu(sin i ja smo visoki 1,90m,ćerka i supruga 1,75m).Na prvom mestu su mi bezbednost i pouzdanost auta uz solidan komfor i potrošnju.O izboru motora ne bih da pričam(mada se prilično dobro razumem) i taj deo prepuštam Vama kao vrsnom poznavaocu.Sa autom bih išao jednom godišnje na odmor van Srbije i 3-4 puta godišnje do centralne Srbije,ostalo bi se svelo na gradsku i međugradsku vožnju.

Koji je najbolji auto za 8.000 evra?

najbolji-_auto_logo_670-1

Još da napomenem,da nisam sklon da papučicu gasa držim”blizu poda”,više volim da vozim u nekom srednjem režimu bez preterano velikih i naglih ubrzanja.Naravno da mi je enterijer,oprema i opšti izgled auta bitan ali nije uslovljavajući za izbor.Ne bih da kupujem karavan. Bio bih Vam zahvalan ako ste u mogućnosti da mi za nabrojane modele dostavite detaljne analize na osnovu kojih bi zajedno napravili pravi izbor.Ukoliko i vi imate po vašem mišljenju neki bolji predlog rado ćemo ga razmotriti.Naravno zamolio bih Vas i za preporuku za održavanje auta. Nadam se da sam Vam koliko toliko,u ovom kraćem objašnjenju uspeo dočarati kakav nam je auto potreban.Sa autom sam planirao i ovogodišnji odlazak na odmor u Grčku.Još samo da kažem da smo dugo čekali na kupovinu našeg prvog auta i vrlo nam je bitno da dobijemo auto kakav smo želeli pa smo Vam se zato i obratili za pomoć jer svi u porodici verujemo da smo napravili pravi izbor.

[table]Ime i prezime: Mirko Vasic
Kada planirate kupovinu?: Najkasnije do 20.07.2016.
Kakav auto kupujete?: Polovan
Koliko novca želite da potrošite?: maksimalno 8000 eura
Šta trenutno vozite?: ništa
Između kojih se automobila dvoumite?: Toyota Avensis,Toyota Corola,Škoda Octavia,Ford Mondeo
Gde ste čuli za ovaj sajt?: Preko Interneta
Koliko kilometara godišnje prelazite?: 15000-20000
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da[/table]

Testoviautomobila RS LOGO

RAV4-DSC_5353

Odgovara Aleksandar Todorović: Gospodine Vasiću, hvala na poverenju, lepim rečima, i zanimljivim pitanjima. Toyota Corolla teško može da se uporedi sa automobilima koji pripadaju za stepenicu većoj klasi, posebno tu mislim na Ford Mondeo, koji je po dimenzijama zapravo konkurent E klasi i BMW-u serije 5. Mondeo je ogroman automobil sa vrhunskim voznima osobinama, koje  vama nisu primarne, ali stabilan auto je i bezbedan auto, i tu je ipak u prednosti Ford,  posebno jer slabije drži cenu od Toyote, pa za isti novac možete kupiti mlađi Mondeo sa manje kilometara od Toyote. To ne znači da je Mondeo bolja kupovina od Toyote Avensis, koja je kvalitetnija, poouzdanija, ali u proseku! A prosek je jedna jako varljiva i promenljiva kategorija. Kako to?

KOMPLETAN ODGOVOR PROČITAJTE OVDE (KLIKNITE OVDE) ILI NA LINK DOLE:

Koji je najbolji auto za 8.000 evra?