Kako vi g.Todoroviću tražite auto?

Svi vi želite da kupite što je moguće bolji polovni automobil. I većina vas jeste svesna da je jako teško u Srbiji naći dobar auto. Svi znate da je najbolji nov auto, ali i kad imate novca za nov auto, često radije birati polovni Audi, Mercedes i BMW, i sebe ubeđujete da je to racionalna odluka. Kad vam se nešto dopadne, automobil, žena, bilo šta, vi sebe ubeđujete prvo da ste doneli pravu odluku, i da je to zapravo to. Ako pokušam da vas “spustim” na zemlju, burno, ljutito reagujete. Dakle, morate prvo sa sobom da se dogovorite, da li želite da napravite racionalni izbor, ako želite, ja ću vam napisati odgovor. Ako želite da kupite auto koji vam se dopada, bez obzira što je to najgori mogući izbor, ili bez obzira što je to auto, koji će se najviše kvariti i koji će biti najskuplji za održavanje, i tu mogu da vam pomognem, i smislu da nađem najmanje loš automobil za neku određenu sumu. Stalno se pitatate,  i zapitkujete koliko naplaćujete traženje automobila? Pitajte prvo sebe, koliko biste vi naplatili da imate moje znanje? Znate koliko košta gorivo? Uzmite pa izračunajte koliko goriva treba da obiđem većinu placeva u Beogradu. Koliko majstor naplaćuje da pregleda samo jedan auto i to na placu? Pa barem 20 evra. Ja naplaćujem mnogo manje, nešto što vrede moje usluge, i znanje, ali to radim, jer je to dobra reklama i za mene i za moje sajtove, i jer ni jedan novinar to ne nudi u regionu, niti u Evropi.

Pitajte Aleksandra Todorovića

najbolji-_auto_logo_670-1

Evo jednog primera, pitanje koje sam dobio danas:

“Razmišljao sam koji auto mi treba i doneo sam konačnu odluku da to bude Toyota Avensys. Imam ženu i dvoje dece stariji sin ima 15 god. mlađi 12 mislim da ce mi ovaj automobil biti dovoljno dobar i konforan. Odlucio sam se za benzinca (2005.god) i to 1.8 i to da ima ugradjen gas ill da ga ja ugradim ali onda moram da se uklopim u cenu koju sam gore naveo. Želeo bih da mi vi nadjete auto dovoljno dobar . Morate da mi samo odgovorite kakva su pravila u vezi sa tim . Hvala.”

Šta je problem sa konkretnim slučajem? Pod broj jedan Toyotoni motori zaista ne podnose dobro gas. Renaultovi, Opelovi i VW-ovi motori podnose, ako je sve ugrađeno kako treba. Pod broj dva ja nisam zagovornik nikakvi konverzija, jer je najbolje da sve bude fabrički iz mnogo razloga.

Pod broj tri, ponuda Avensisa koji je neko 2005.godine je jako slaba, na placevima ih gotovo i nema, kako ja da mu pronađem auto, kojeg nema u ponudi?

Želim da vam kažem dragi čitaoci, da ja nisam “deda mraz”. Želim da vam kažem da ja mogu mnogo da vam pomognem, ali samo ako su vaši zahtevi realno.

Vas najviše zanima cena traženja automobila, ali znajte da ja ne mogu besplatno da vam tražim auto, i da naravno cenim svoje znanje, i svoje kontakte koje imam, i ako vam je problem da platite 200 evra za dobar auto koji je 10 000 evra, onda sami dragi moji kupujete kola. ionako većina vas misli da imam majstore koji znaju više od mene. Procena je samo vaša.

Pitajte Aleksandra Todorovića