Kako da najbrže prodate automobil

Kod prodaje polovnjaka morate ispuniti brojne uslove kako bi vaš telefon zazvonio, te morate znati kako i gde da ga oglasite. Pored toga, saznajte kako da pripremite vaše vozilo za brzu preprodaju, i naučite nekoliko trikova kako da se pogađate, da biste dobili realan iznos novca za svog limenog ljubimca. Internet je naravno najbrži, i najefikasniji način za prodaju vozila. Vraćanje kilometraže nije pravi put do novog kupca.

danas

Ako želite da zaista prodate auto, najvažnije je da odredite realnu cenu vozila. Cene u oglasima su nerealno visoke, preterane. To nikako nisu cene po kojima se automobili i prodaju. Kontaktirajte agencije koje rade procenu i otkup vozila. Nije nužno da auto prodate njima, ali će vam oni realnu procenu vrednosti vašeg limenog ljubimca. Sve što dobijete preko toga, računajte kao uspeh.

Brojni prodavci automobila u Srbiji se žale da mesecima ne mogu da prodaju svoj automobil, ili da ih prosto niko ne zove. Razlog je uvek samo jedan: odredili su nerealno visoku cenu. Realna cena nije prosečna cena vozila u oglasima, nego je realna cena ona po kojoj auto može i da se proda.

Vaš automobil svakim danom vredi sve manje, a ne više.

Leto je najgore vreme za prodaju vozila. Pokušajte da automobil prodate sada.

testoviautomobila-rs-logo

Obično najviše novca možete dobiti ako automobil prodajte rođacima, prijateljima, komšijama. Oni su prosto uvereni da ste vi savesni vlasnik, i samo zato što vas poznaju misliće da vredi kupiti auto od vas. Svakako, svesni ste da ih „derete“.

Prodaja automobila iziskuje dosta vremena, i vaših nerava, ali ukoliko uložite malo novca i truda u sređivanje vašeg vozila, to će vam se višestruko isplatiti. Izgled automobila je svakom kupcu jako važan, pa se potrudite, i odvezite auto do neke dobre perionice, i obavezno insistirajte da vam dobro usisaju, i po potrebi i operu tapacirung u putničkom prostoru, ali i u prtljažniku.

Mudro je takođe uložiti malo novca i u voskiranje karoserije, kako bi boja izgledala bolje, a pored toga će i sitnije ogrebotine “nestati”. Neki jeftini detalji u vozilu poprilično popravljaju utisak, kao recimo nove patosnice, ili presvlake, čime ćete učiniti da vaše vozilo izgleda primamljivije od velikog broja sličnih automobila.

pročitaj više na: http://www.danas.rs/auto.1171.html?news_id=327752&title=Kako%20da%20najbr%C5%BEe%20prodate%20automobil#sthash.PVRvLORG.dpuf

KOMPLETAN TEKST PROČITAJTE U RUBRICI AUTO NA PORTALU DANAS.RS (KLIKNITE DOLE NA LINK)

Kako da najbrže prodate automobil

najbolji-_auto_logo_670-1