Hyundai razvija nove dizel i benzinske motore!

Audi je nedavno objavio da će razvijati samo električne automobile. Pogrešna odluka i siguran gubitak tržišta, jer će struja strahovito poskupeti, a već sad je u mnogim državama EU jeftinije voziti dizelaša ili benzinca, nego plaćati preskupu struju. Korejski Hyundai ima drugačiju viziju budućnosti. Sve dok električni automobili ne postanu pristupačniji i upotrebljiviji, Hyundai će nastaviti da radi na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Hyundaijev  tehnički savetnik Albertom Birman je istakao: “Nastavljamo sa sledećim generacijama motora sa unutrašnjim sagorevanjem i pripremama za strože emisije izduvnih gasova. Nemamo drugog izbora. Mislim, mi ne odustajemo od SUS motora, mi smo globalni igrač. U nekoliko regija sveta nema dostupne infrastrukture za električna vozila.”

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Pitajte Aleksandra Todorovića

Dušan Sremčić: Aleksandar Todorović je profesionalac!

Filip Stojković: Preporučujem Todorovića jer želim da pomognem drugima

Ovo je situacija o kojoj se sve više govori – nije svaki region u svetu spremna za revoluciju električnih automobila i stopa usvajanja EV vozila uveliko varira od zemlje do zemlje. Iako neke države u SAD i neke zemlje u Evropi i Aziji ulažu milijarde u EV infrastrukturu, većina država nisu ni počele da postavljaju punjače. Problem je i cena struje, a još veći što je neće biti dovoljno. U Švajcarskoj pa i Nemačkoj se najavljuje da će u februaru možda biti uvedena zabrana dopunjava električnih automobila, jer će biti nestašica struje.

Sve dok električni automobili ne postanu jeftiniji i upotrebljiviji, Hyundai će nastaviti da radi na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, a to se odnosi kako na dizelaše tako i na benzince. Hyndai je u Evropi nadmašio sve japanske proizvođače automobila osim Toyote, po broju prodatih modela.

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

 

Uspešan marketing, dobar dizajn, konkurentne cene i velika garancija su ono što su kupci želeli. Kupci i dalje žele moderne dizelaše i Hyundai im to nudi, i to će im nuditi za razliku od Toyote, Honde, ali i recimo Audija koji u bliskoj budućnosti ne planira da proizvodi automobile sa SUS motorima.

Hyundai priprema novu generaciju motora za Evropu, koji će ispuniti stroge Euro 7 norme. Pad kvaliteta koji je nesumljivo kod automobile marke Hyundai evidentan, nije uticao nimalo na njihovu prodaju vozila. Prosto kupci misle da garancija pokriva sve, a to ni izbliza nije tako. Recimo kod garancije na motoru u EU, ili Srbiji – ona se odnosi samo na blok motora, a ne na karike, bregastu, dizne, turbo punjač. Piše urednik Aleksandar Todorović.

Najbolje polovne automobile tražim za vas