Honda Jazz nebezbedna ili bezbedna?

Honda Jazz druge generacije, polovna stara 10, 11 godina košta oko 5.500 evra. Ali bezbednost joj nije nikako prednost, već mana. Pravo je pitanje kako je moguće da Euroncap dodeli modelu Jazz maksimalnih pet zvezdica, a za bočni sudar (Pole), dobila ocenu jedan (crvena boja je za jedinicu). Osim što ima nekoliko velikih mana, možda i najveći minus je loš rezultat na kreš testu. Nudi više bezbednosti od Juga, ali on košta 300 evra! Ali ako se vama dopada Honda Jazz, ja ću vam naći najbolji primerak i to sa zadovoljstvom! Piše: Aleksandar Todorović.

 

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Deca su ono najdivnije!

Nalazim automobile po vašoj želji

Iskustva: FIAT Croma

Pitajte Aleksandra Todorovića

Tražim najbolji polovnjak za vas!

 

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

Kupovina automobila procedura – Preko A.Todorovića!

NAJBOLJIAUTO.COM: Sigurna kupovina polovnih automobila bez prevare

Prodajem vaš automobil!

Dizelaš je mnogo bolja kupovina od benzinca

Pitajte Aleksandra Todorovića

Bojan Tokić: Todorović mi je našao odličan auto!

F.Stojković: Preporučujem Todorovića!

RAČUN: 105000000250737463
AIK Banka Aleksandar Todorović

I.Jevtić: Hvala vam g.Todoroviću za odličan auto!

Jorgačević: G.Todoroviću odličan je Picasso koji ste mi našli!

Deca su ono najdivnije!

Nalazim automobile po vašoj želji

Iskustva: FIAT Croma

Neodlučni kupci uvek kupe lošiji auto nego što mogu!

 

 

Popularnost nekog modela u Nemačkoj ili našoj Srbiji uopšte nije povezana sa kvalitetom tog modela, već je kupcima odavno važniji dizajn i imidž brenda! Nije samo Honda Jazz skupa u Srbiji, ona je skupa i u Nemačkoj! Prosto kupci ne sagledavaju realne mane ovog automobila, kao što je tanak, lim, loša antikorozivna zaštita, jako loša zvučna izolacija, jako loše kočnice – predugačak zaustavni put, već gledaju samo u oznaku Honda, koja je imala dosta promašaja u svojoj istoriji! Njena mala masa od 1.100 kg je takođe problem u eventualnom sudaru, jer auto male mase je u podređenom položaju kada udari u auto veće mase.

 

Odgovor kupaca ove Honde je pa nemam novca za S klasu! Pa možda nemate novca za Mercedes, ali imate 3.500 evra za mnogo bezbednije i sigurnije automobile, nego što je recimo Jazz za 6.000 evra. Neću ni da pominjem da ti jeftiniji automobil, nude i više udobnosti, bolju stabilnost, bolji kvalitet upotrebljenih materijala, mnogo dugovečnije motore, i modele koji su daleko jeftiniji za održavanje nego što je to ova Honda! Možda je bolje da navijate za svoj džep umesto za Hondu? Ako ipak više volite Hondu, to je vaš izbor, moje je da vam iznesem nepobitne činjenice! Euroncap kao da skriva loše rezultate Honde. I mnogih drugih. Jer da bi ste videli ovu sliku dole, morate da kliknete dodatno na strelicu ispod broja 78%, a ko to radi? Ako želite da kupite baš ovu Hondu, proveriću sve primerke koji su vredni gledanja, i kaparisaću onaj najbolji za vas!

 

 

Najbolja provera polovnjaka pre kupovine

Havarisan auto je auto koji NIJE U VOZNOM stanju!

Benzinac je bolja kupovina od dizelaša

Svi mi kažu beži od Francuza – Zašto?

Neprijatna iznenađenja kada kupujete polovan auto

Bezbednost nema cenu: Volvo XC40 ili Škoda Karoq?

Šta da kupim: Pandu ili Citroen C3?