FIAT AK Kompresor: Neljubazni prodavci!

Poštovanje g.Todoroviću, ekstra radite vaš posao sve pohvale !! Ja nemam pitanje nego samo jednu konstataciju danas sam bio kod predstavnika Fijata u AK Kompresoru da se raspitam u vezi sa ovom akcijom staro za novo i prodavac me sačekao kao nekog ko neće da potroši pare za automobil i pri tome jako bezobrazno odgovarao na moja pitanja a najgore od svega nisu lepo izbacili reklamu Staro za novo uz ograničenje da auto mora da bude u vlasništvu 6 meseci i više, a nigde nisu to objavili čak nigde na internetu nema i pri tome, mejl koji su mi poslali nisu naveli ni jedan od ovih uslova. Pozdrav i izvinite na smetnji. IvIca Kordoba Lakic.

Foto: Najboljiauto 2013.

najbolji-_auto_logo_670-

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Lakiću dešava se takva vrsta bruke i dobrim prodavcima. Namerno nisam napisao odličnom, jer pravi profesionalci će uvek naći za vas vreme, ako treba i ceo dan. Idite u LF Auto Centar, Nissan, da vidite kako se poštuje i ceni kupac. I ne samo kupac, svako ko uđe u salon da razgleda, zapitkuje, i gnjavi. Najljubazniji je upravo direktor, vlasnik g.Srđan Đelić, koji ume da provede i više od jednog sata sa kupcem u test vožnji, iako zna da kupac nema novca (jer posle 20 godina iskustva, vi to prosto znate, ne baš 100%, ali skoro).  Kad sam ja pitao direktora LF Auto Centra jednom prilikom, citiram: G.Đeliću, pa zašto se gnjavite sa ovim “čudakom” u salonu, pa on nije kupac? Direktor mi je odgovorio: “Istina, ovaj gospodin, nije kupac, i možda nema novca, možda ga nema sada, ali će ga možda imati sutra, kroz dve ili tri godine.  A već danas, novac ima njegov rođak,, njegov komšija. Možda će oni biti kupci kod mene? Odnosno, sigurno hoće, kada im bude ispričao da je lično direktor sa njim proveo 1h u auto salonu.

Da li ste razumeli šta sam hteo da vam kažem? Mnogo je važno gde i kod koga kupujete kola! Ja jedini u Srbiji testiram prodavce, i testiram salone automobila.

Neću da stanem na vašu stranu, niti na stranu AK Kompresora, jer kod njih kupujem delove za svoj automobil (a održavam ga u Đelmaš Autu, jer imaju tri puta bolje majstore, i mnogo niže cene). Ali uvek ću vam preporučiti dilera koji radi profesionalno.

FIAT-ova dilerske mreža je dosta slaba, ima jako malo dobrih prodavaca. Jedan od njih je auto salon u Kragujevcu, tamo će vas dočekati kao princa! Isto kao i u Nissan LF Auto Centru, na Novosadskom auto putu br.73 a. Znam da niste planirali da kupite Nissan, ali je Nissan daleko kvalitetniji automobil od FIAT-a, i mnogo pouzdaniji. Prošetajte se do ovog salona, i javite mi da li su oni neljubazni. Samo vodite račina, može da vam se desi da se vratite kući sa novim Nissanom! Ne šalim se nimalo.

Nikako nije lako prodavati automobile, žao mi je tog prodavca u AK Kompresoru što je bio tako neprofesionalan prema vama, možda ga je neko pre vas iznervirao. Naravno, svaka akcija krije iza sebe neku “tajnu”, “rupu”, ali ja na dileru da bude iskren prema kupcu. Nadam se da razumete šta sam hteo da kažem. I da, kupite FIAT, imate prava da mislite da Nissan nije za vas.

www.nissan-lf.co.rs

POSETILI SMO: Kijin salon – Auto Kuća Arko., Kragujevac

Najbolji i najgori saloni: Hyundai Auto, Novi Sad

POSETILI SMO: Opel – Interauto – Trade, Čačak

POSETILI SMO: Nissanov auto salon – LF Auto Centar

 

najbolji-_auto_logo_670-

 

7 komentara na FIAT AK Kompresor: Neljubazni prodavci!

 1. Vuk Mraka Mrakic says:

  Ma poslao bih ga u 3pizde materine, a auto bi na smetljiste ili na reciklazu odvezao. Vuk Mraka Mrakic. Preko Facebook strane Testovi Automobila Srbija. https://www.facebook.com/testoviautomobila?ref=hl

 2. Marko Petrovic says:

  I da je sirotinja treba da bude ljubazan i usluzan.Bogati svakako ne idu tamo nego u porsche adu ili deltu.

 3. Savkovic Vladimir says:

  Neki ljudi uopste ne postuju svoj posao, sta bih ja dao da sam na mestu tog da ga sad ne nazovem kako umem. Savkovic Vladimir.

 4. Branislav Maljkovic says:

  Na svom radnom mestu kao taksista sam uvidjajan prema strankama. Kada nešto kupujem očekujem profesionalni odnos. Branislav Maljkovic.

 5. Vuk Mraka Mrakic says:

  Govno od čoveka. Prijavio bih ga ja direktoru, pa ode posao i karijera. Vuk Mraka Mrakic

 6. IvIca Lakic says:

  Gospodine Todoroviću, video sam da ste na sajtu objavili neprijatnost koja se meni dogodila u AK Kompresoru, FIAT, na Miljakovcu. Hvala vam na objavi, mada imam pravopisnih grešaka pisao sam pod utiskom,ja sam napravio sve kombinacije da pazarim taj auto i prvo me prodavac izdrnda za taj, moj auto što treba da bude u vlasništvu više od 6 meseci a i njegov pogled je bio aj izadji iz salona. Ja se bavim grejanjem-gasom i bio sam u radnom odelu ali to neopravdava njega. HVALA JOS JEDNOM PUNO SREĆE U DALJEM RADU. IvIca Lakic.

 7. Poštovani g.Lakiću, ja sam uvek na strani kupca, osim kad nije u pravu! Prodavati automobile danas nije lako. Prodavci se dovijaju na različite načine, samo da priviku kupce. Odgovornost FIAT-a ovde takođe postoji, jer je verovatno AK Kompresor radio po njihivim direktivama. To što AK Kompresor daje mizerne plate svojim prodavcima, mizerne procente od prodaje novih automobila, ne opravdava tog gospodina koji je bio neljubazan, i nedovoljno srdačan. Na kraju, svi prodavci novih automobila u Srbiji imaju jako male zarade. Ali to nije briga kupca, i problem kupca. Dobre zarade su samo na skupim automobilima, koji se ionako prodaju flotnim kupcima, njima podilaze, i njih drže kao malo vode na dlanu. Ako je njihova zarada na vama 80 evra, oni vas neće tretirati kao VIP klijenta. Meni se isto desilo, u nekoliko navrata da čekam po 15 minuta običan cenovnik, prospekt u AK Kompresoru,i da na kraju odem iz salona bez njega, jer nemam ceo dan. Pri tome, ja sam pohvalio ovog dilera pre dve godine, i napisao tekst o njima, vrlo poziivan, jer je tada radio jedan jako ljubazan prodavac. Dva meseca nakon mog teksta objavljenog tada na sajtu Superauto, on je premešten. Prošetajte se do LF Auto Centra, Nissanovog dilera, da vidite šta je profesionalan odnos prema kupcima! Novosadski autoput 73a
  11080 Zemun. TELEFONI 011/314-32-11, 011/ 314-32-12, Ponedeljak – Petak: 09h – 18h
  Subota: 09h – 14h http://www.nissan-lf.co.rs/o_nama.html

  prodaja@nissan-lf.rs Ja u LF Auto Centru učim kako se treba odnositi prema klijentima, kupcima, poslovnim partnerima. Voleo bih da su svi dileri u Srbiji kao oni, i da kupci u Srbiji, sa velikim uživanjem kupuju nove automobile.

Ostavite komentar