Da li može preko vas da se naruči auto?

Pitanje: Postovani, da li moze preko vas da se naruci automobil iz inostranstva ali da nije ocarinjen da bih ga mogao registrovati u Crnoj Gori. Zoran Adžić.

RAČUN: 285233504000184788
Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

 

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Adžiću hvala vam na javljanju. Želim prvo da vam poželim sve najbolje u novoj godinu, puno dobrog zdravlja, ljubavi i malo više novca, ako je i to moguće.

Ja sam novinar, urednik, nisam prodavac automobila, niti uvoznik novih ili polovnih automobila. Iako je to mnogo unosniji posao od ovog kojim se ja bavim.

Ja ne tražim automobile za vas sam, pomaže mi nekoliko majstora. Zašto? Pa ja nemam potrebnu dijagnostiku, i ne želim da se usudim da samo ja vršim procenu polovnih automobila koje tražim za vas! Jer uvek ima neka skrivena mana koja promakne, pa kada auto pregleda nekoliko stručnjaka, šansa da se pređemo se smanjuje.

Niste svesni da ja pogledam i preko 50 automobila, i da jedva nađem jedan da valja, razumete, samo jedan, čak i kada gledam kola od 6.000 ili 7.000 evra.

Kupovina polovnih automobila je MNOGO rizična, naći pristojan polovan auto je mnogo teško. Naći odličan polovni auto je nemogućuća misija, jer je nov auto, automobil koji je odličan. Polovan auto je polovan auto. Ja mogu samo da vam nađem najmanje loš polovan auto.

Pozdravite mi moju dragu Crnu Goru!

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Za 3 000 dinara dobijate analizu svih modela iz vašeg pitanja. Možete uplatu izvršiti preko Postneta u bilo kojoj pošti u Srbiji. Info na 011/3022 – 014 ili na www.posta.rs. Za detaljni odgovor od 3.000 dinara. Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din. Ako vam i tražim auto, onda uplatite 13.000 dinara i sken lične karte.

Za korisnike iz Srbije:

RAČUN: 285233504000148510
Sberbank

Polovne automobile tražim samo za redovne čitaoce,  Ukoliko insistirate da i vama pomognem u traženju automobila, morate mi prvo poslati detaljno pitanje, uplatiti 3 000 din, i sačekati odgovor.  Kada procenim da su vaši zahtevi realni ja ću vam pronaći i ako sam u mogućnosti i prodati vaš automobil (za onoliko koliko realno vredi, a ne za cenu koja stoji u oglasima, naravno ukoliko vaš auto nema vraćenu kilometražu) u roku od 7 dana. Cena traženja automobila zavisi od mnogo faktora,  ali imajte na umu da ja ne mogu finansirati proveru automobila koji vi kupujete.

Nemojte mi slati pitanja ukoliko niste izvršili uplatu.  Besplatno ne odgovaram na vaša pitanja, jer nemam vremena.

Ne proveravam auto koji ste vi našli, jer 99% automobila koje vi nađete ima vraćenu kilometražu u proseku 300 000 km. Zašto da vam naplatim 40 evra da bi morao da vam kažem da je auto koji ste vi našli loš?

Ako želite da vam usmeno odgovaram 4.000 din.

Ako ste iz Crne Gore, Hrvatske, BiH, Austrije, ili Makedonije, cena odgovora je 25 evra, a placate prosto preko WESTERN UNION-a. Ako želite odgovor za 24h, onda je 40 evra, u protivnom rok je u proseku 7 radnih dana.
Cena je tri puta veca preko PayPal-a, dakle 75 evra.

western