Da li da kupim Hondu ili Ford?

Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, Molim vas da mi pomognete oko izbora automobila. Sve čestitke za vaš trud, rad i izdvojeno vreme. Hvala vam.

Konačno sam stekao mogućnosti da nabavim dobar polovan automobil. vidim da ste već pisali o Accordu i Mazdi 6, ali mene ipak najviše zanima Mondeo.  Otprilike on je moj favorit ali bi ipak veoma rado čuo vaše ekspertsko mišljenje. Dvoumim se izmedju Ford Mondea i Honde Accord. Uzeo bih dizel agregat i model sa boljom opremom. Volim udobnu i bezbednu vožnju koja nekad ima i sprortske ambicije. Dopada mi se i Mazda 6. Šta mi vi preporučujete? Puno pozdrava.

Ime i prezime: Boris
Kada planirate kupovinu?: Jako brzo
Kakav auto kupujete?: polovan
Koliko novca želite da potrošite?: oko 4.000 €
Trenutno vozite?: VW Polo 1.4 2001.god
Između kojih se automobila dvoumite?: Mondeo,Accord,Mazda 6
Gde ste čuli za ovaj sajt?: Preporuka prijatelja
Da li želite da vam zakažemo probnu vožnju?: da
Da li želite da naš urednik ide sa vama na probnu vožnju?: da
Ponudu banke želite da dobijete na mejl?: ne

Odgovara Aleksandar Todorović: Pre svega uvaženi Borise, drago mi ja da ste zadovoljni mojim odgovorima, a drago mi je i što me je vaš prijatelj preporučio, prenesite mu moje pozdrave. Navedeni automobili sa pogonom na prednje točkove pripadaju srednjoj klasi, i važe za veoma pouzdane (pogotovo Mazda 6 i Accord) i kvalitetne modele. Napravili ste odličan uži izbor automobila koji zaista ispunjavaju Vaše želje. Moderni common-rail dizelaši su odličan izbor. Jer se isplate na duže staze, a pored toga ih je kasnije mnogo lakše prodati, što novinari u svojim analizama često previđaju. Dozvolite da pogodim – Vaš skriveni favorit je Mazda 6 CD 120! Niste ga naveli pod broj jedan, samo zato što vaš majstor nije oduševljen idejom da kupite Mazdu? Jesam li u pravu?

Mazda 6 Aleksandar Todorovic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMPLETAN ODGOVOR PROČITAJTE NA MOM DRUGOM SAJTU

TESTOVIAUTOMOBILA.RS KLIKNITE DOLE:

Da li da kupim Hondu ili Ford?