Corsa ili Peugeot 207?

Poštovani gospodine Todoroviću, Unapred se zahvaljujem na odgovoru i vasem vremenu da mi pomognete. Kao prvo da vam kazem da sam potpuni laik za automobile i da nisam vozio 10 ak godina, takodje auto ce voziti i moja zena koja je pocetnik u voznji. Procitao sam dosta vasih tekstova i hvala vam na savetima. Nabrojacu vam sta nam je bitno kod automobila a vi ako nesto zaboravimo slobodno dodajte. Bitna nam je udobnost, sigurnost, karoserija bi trebalo da bude hacbek, da bude lako upravljiv sa dobrim servo volanom i dobrim menjačem. Voleli bi da ima svu potrebnu opremu koja je neophodna.

Pitajte Aleksandra Todorovića

najbolji-_auto_logo_670-1

Dvoumili smo se izmedju opela corse d i nekog peugeota, ili Seata,mada i za forda imamo majstora, tako da za marku se nismo odlucili, znam da vi preporucujete i toyotu i ona nam je ok. Opel kazu da je izdrzljiviji ali nekako su meni udobnost i dizajn bitniji. Bitna stvar je da u gepek mogu da stanu kolica za bebu. Ako moze da bude tih unutra, tj da ima dobru zvucnu izolaciju. Auto mi je potreban za voznju po gradu i dva tri puta godisnje za neki dalji put, tipa Bec, Berlin i slicno.

Prijatelji me nagovaraju na fiat punto ili bravo ali nisam siguran oko toga, koje je vase misljenje u odnosu na druge marke automobila, procitao sam deo odgovara u tekstu koji auto da kupim za 5000 eur. Zainteresovan sam da preko vas i kupim auto, mozete li mi reci koja je otprilike cena za to? Auto treba da ima 5 vrata. Razmisljao sam mozda da uzmem i kredit a da uzmem neki auto za 6 ili 7 hljada, da li znate neku dobru banku za auto kredit?

Zanima koliko brzo mozete da mi nadjete auto ako mi vasa cena bude odgovarala?
Puno hvala i sve najbolje u 2017 oj
Milenko Miklja

Ime i prezime: Milenko Miklja
Mejl adresa: ############@gmail.com
Kada planirate kupovinu?: sto pre
Kakav auto kupujete?: Polovan
Koliko novca želite da potrošite?: od 3000 do 5000 eur
Šta trenutno vozite?: Nista
Između kojih se automobila dvoumite?: Opel corsa ili peugeot 207, ili neki drugi
Gde ste čuli za ovaj sajt?: od prijatelja
Koliko kilometara godišnje prelazite?: ne znam
Da li biste platili da vam pronađem auto?: Da

DSC_5913

Odgovara Aleksandar Todorović: Uvaženi g.Milklja, vama i vašoj porodici pre svega želim da poželim sve najbolje! Ponud ruske Sberbank vam je poslala lično direktorka ekspozitire. Ja radim isključivo sa ruskom bankom. Shvatam da je vama od presudne važnosti da dobijate kamatnu stopu koja je povoljnija za 0,2%, nego da se opredelite za banku, koja nije u Srbiji, da bi ostvarivala ekstraprofite, kao recimo banka Intesa, koju ne bih preporučio ni crnom đavalu. Nepristojnost, i vulgarsnost, nervoza zaposlenih u Intesi prevazilazi sve moguće pristojnosti. Ako sam vas dobro shvatio, opredelili ste za Telenor, ali nemojte posle da mi se žalite ako ne budu tolerantni u slučaju da kasnite sa ratama.

Ja sam hteo da vama izađem u susret, i provedem sa vama dodatno vreme, i da vam lično licem u lice, pojasnim odgovor koju sam poslao, ali samo u ekspozituri Sberbank. Ja podržavam Rusiju, i rusku Sberbank, ako vam to ne odgovora, molim lepo, ja ću vam maksimalno izaći u susret, i kao svima ostalima pronaći najbolji mogući automobil. Takođe morate znati da je nedobjam nikakav procenat od Sberbanke ukoliko odobre kredit nekom mom klijentu, ali ima račun kod njih, i toliko sam zadovoljan koliko su zaposleni u Sberbanci ljubazni, i želim da podržim Rusku, a ne Nemačku, Francusku ili Italijanski banku, ili bilo koju banke iz država koje su nas krvnički bombardovale, i koje to imaju nameru da opet učine, osim ako ih Rusija bude u tome sledeći put sprečila. Meni su malo dojadile nemačke bombe, a izvolite birajte ako treba i nemačku bombe.

ruska-zastava

Ja podržavam RUSIJU, i podržavam Sberbanku, to je moja odluka, i to ću uvek glasno i jasno da istaknem! Kome to smeta neka me zaobiđe u širokom luku!

rusija

Dajte mi samo imena, adrese ljudi koju su tvrdili da je Opel izdržljiviji od Toyote, da ih “tužim”. Ništa apsurdnije nisam čuo u životu. Pa da li ste vi svesni da je Toyota daleko kvalitetnija od Mercedesa i BMW-a, i to tvrdi namački ADAC i TUV decenijama. A istina je zapravo još više u korist Toyote, nego što Nemci tvrde, razumljivo je da Nemci navode vodu na svoju vodenicu. Gebelsova nacistička propaganda je danas u Nemačkoj, što se marketinga tiče snažnija nego za vreme Adolfa Hiltera. To što nemačka propaganda danas radi je nedopustivo. Ali EU je ionako unija gde jedna država diktira uslove svima ostalima. Mislim da ste pogodili o kojoj se državi radi.

Opel je u vlasništvu američkog General Motorsa, ali se njihovi automobili proizvode i u Nemačkoj. Kvalitet Opela je solidan, ali je daleko ispod kvaliteta jedna Toyote. Opelovu reklamu vidite na mom sajtu, i ona je plaćena! Ali ja ne mogu da vas lažem! Ni vas ni ostale čitaoce! 

Ovo je naravno samo uvod. I naravno da sam detaljniji odgovor poslao gospodinu na mejl!

Svima želim još jednom srećnu novu godinu, i svima želim da se LUDO zaljubite! Samo je ljubav važna i ništa više!

Pitajte Aleksandra Todorovića

najbolji-_auto_logo_670-1