Alfa Giulietta Sport stigla u Srbiju

Alfa Romeo Giulietta dostupna je na našem tržištu sa novim paketom opreme – Sport, sa naglašenim stilskim karakterom. Početna cena u Srbiji kreće se od 18.090 evra, za verziju Giulietta Sport opremljenu 1.4 Turbo benzinskim motorom sa 120 ks.

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Novi paket opreme obuhvata petokrake, 17 inčne alu felne, bočne spojlere, sportske branike sa crvenom trakom i izrazito velike izduvne cevi. Eksterijer je upotpunjen zatamnjenim zadnjim staklima i svetlima za maglu.

Sportska personalizacija nastavlja se u enterijeru sa tamnim krovnim tapacirungom, koji je deo standardne opreme, kao u konfiguraciji Veloce, vodećoj u liniji, sa Alfa Romeo logotipom na naslonima za glavu.

Osim toga, Giulietta Sport uvodi novu plavu boju spoljašnjosti (Misano Blue), dinamičnu nijansu koja ističe sportski dizajn brenda Alfa Romeo.

Uz bogat paket standardne opreme, tu su i upravljač presvučen kožom, tempomat i multimedijalni sistem UconnectTM sa petoinčnim ekranom.

Kada je reč o bezbednosti, Giulietta Sport poseduje šest vazdušnih jastuka, kao i Alfa DNA selektor sa elektronskim diferencijalom Q2, dnevna svetla, sistem ESC sa funkcijom ASR sa podrškom pri kretanju uzbrdo. Automobil sadrži i prednji naslon za ruke, sa odeljkom za odlaganje sitnica, i elektropodizače prednjih i zadnjih stakala, koji su takođe standardan deo opreme ove verzije Giuliette.

 

Broj računa je: 285233504000148510 Sberbank

Pitajte Aleksandra Todorovića

Koji je najbolji kompakt za 4.000 evra?

Šta da kupim za 8.000 evra?

Ovih 5 grešaka u vožnji uništava ručni menjač